,,Co ma wisieć, nie utonie.
Podręczniki do technikum gastronomicznego
Technologia gastronomiczna z towaroznastwem cześć 1,2,3 WSiP Krystyna Flis ,Aleksandra Procner
Zasady Żywienia Rea Ewa Superczyńska , Melania Żylińska-Kaczmarek
Higiena i ochrona zdrowia Joanna Gromadzka-Ostrowska
Mikro-biologia żywności WSiP Emil Drewniak , Teresa Drewniak
Link: olx.pl/oferta/CID751-IDhiJHn.html
Mikro biologia żywności
Stan dobry.
Odbiór: Biprostal lub Poczta Główna.
Możliwość wysyłki za dopłatą.
W razie pytań prosze o maila.
Link: olx.pl/oferta/CID751-IDfFBgw.html
Mikro-biologia żywności
Wyd. WSiP, Emil Drewniak, Teresa Drewniak. Wydanie szóste.
Link: olx.pl/oferta/CID751-ID3fCWd.html