,,Co ma wisieć, nie utonie.
Mikrobiologia żywności Drewniak
Mam do sprzedania książkę Mikrobiologia żywności Drewniak Stan idealny
Link: olx.pl/oferta/CID751-IDhQvGl.html
MIKROBIOLOGIA ŻYWNOŚCI, Drewniak Emil, Drewniak Teresa. stan bdb
Sprzedam książkę "Mikrobiologia żywności" Drewniak Emil, Drewniak Teresa, rok wydania 2007, oprawa miękka, format 14.0x20.0cm, wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Stan bardzo dobry.
ZAPRASZAM NA MOJE POZOSTAŁE AUKCJE.
Możliwość wysyłki.
Link: olx.pl/oferta/CID751-IDcJok9.html
Mikrobiologia Żywności, Drewniak Emil i Teresa, WSiP
Do sprzedania mam podręcznik dla szkół gastronomicznych Mikrobiologia żywności. Gdzieniegdzie są podkreślone zdania i odręczne notatki. Podręcznik w dobrym stanie. Z zewnątrz i na stronach których nie podkreślałam wygląda jak nowy. Stron pokreślanych jest niewiele. W zdjęciach podałam 2 przykłady.
Link: olx.pl/oferta/CID751-IDaKzZh.html
Mikrobiologia Żywności
Witam.Mam do sprzedania książkę Mikrobiologia Żywności.Stan książki jest dobry.Zachęcam do kupna.
Emil Drewniak
Teresa Drewniak
Link: olx.pl/oferta/CID751-ID2ruzd.html
Mikrobiologia żywności
Tytuł: Mikrobiologia żywności.
Wydawnictwo: Wydawnictwo Szkolne i Pedagogiczne.
Autorzy: Emil Drewniak, Teresa Drewniak
Link: olx.pl/oferta/CID751-ID4ZEjD.html
Podstawy żywienia człowieka,Mikrobiologia Żywności WSiP
Witam.
Mam na sprzedaż książki:
Podstawy Żywienia człowieka Krystyna Flis i Wanda Konaszewska
WSiP - Cena 10 zł do neg
Mikrobiologia Żywności- Emil Drewniak i Teresa Drewniak
WSiP 1997 - Cena 7 zł do neg
Link: olx.pl/oferta/CID751-IDdlAf1.html
Mikrobiologia żywności
Podręcznik Mikrobiologia żywności, autorzy: Emil Drewniak, Teresa Drewniak, wydawnictwo WSiP 1992r.
Link: olx.pl/oferta/CID751-IDbmGl1.html
Mikrobiologia żywności
Witam,
Sprzedam książkę Mikrobiologia żywności, E. Drewniak T. Drewniak, Wydawnictwo WSiP
Link: olx.pl/oferta/CID751-ID8ZOCz.html
Mikrobiologia żywności, Emil Drewniak, WSiP
Witam, mam do sprzedania podręcznik (przeznaczony dla technikum) do mikrobiologii żywności. Książka jest w dobrym stanie.
* preferowany odbiór własny
* możliwość wysyłki (koszt książki z wysyłką (poleconą)- 13zł)
Serdecznie polecam.
Zainteresowanych proszę o kontakt sms.
Link: olx.pl/oferta/CID751-IDbOUTp.html
Mikrobiologia żywności
Wydawnictwo: WSiP , Emil Drewniak , Teresa Drewniak
Link: olx.pl/oferta/CID751-IDbk14t.html
Mikrobiologia żywności WSiP
Podręcznik dla szkół ponadgimnazjalnych.
Autorzy: Emil Drewniak, Teresa Drewniak
Link: olx.pl/oferta/CID751-IDggiTh.html
Mikrobiologia żywności
Autor : Emil Drewniak oraz Teresa Drewniak
Wydawnictwo : WSiP
Link: olx.pl/oferta/CID751-IDggts7.html
Mikrobilogia żywności wydawnictwo WSiP
Mam do sprzedania podręcznik "Mikrobiologia żywności" wydawnictwa WSiP. Wydanie dwunaste uzupełnione 2007r. Książka jest w stanie idealnym.
Autorzy:
Emil Drewniak
Teresa Drewniak
Istnieje możliwość wysyłki:
- ekonomiczna 10 zł
- priorytetowa 11 zł
Link: olx.pl/oferta/CID751-ID7jtrB.html
Mikrobiologia żywności
Emil Drewniak , Teresa Drewniak ; WSIP Warszawa 1997 ; wyd.5 format zbliżony do A5, 164 strony, okładka miękka, tabele, rysunki, fotografie ;
stan bardzo dobry ;
; spis treści (uproszczony) 1) wiadomości wstępne; 2) wyposażenie i zasady pracy w pracowni mikrobiologicznej ; 3) morfologia drobnoustrojów ; 4) fizjologia drobnoustrojów ; 5) wpływ czynników środowiska na drobnoustroje; 6) wykorzystanie drobnoustrojów w procesach technologicznych przemysłu spożywczego ; 7) metody badania drobnoustrojów; 8) mikrobiologiczne aspekty higieny w przemyśle spożywczym; 9) przepisy laboratoryjne
nie wysyłam
Link: olx.pl/oferta/CID751-IDdJR4f.html
Mikrobiologia żywności E. T. Drewniak
Podręcznik przeznaczony dla szkół średnich. Stan jak widać na zdjęciu.
Link: olx.pl/oferta/CID751-ID4YEJf.html
Podręczniki liceum/technikum
Sprzedam podręczniki:
1. Mikrobiologia żywności - Emil, Teresa Drewniak
Rok Wyd. 2007
Wydawnictwo: WSIP
2.Towaroznawstwo spożywcze - Ewa Czarniecka-Skubina
Rok Wyd. 2010
Wydawnictwo: ab FORMAT
3.Ciekawi świata (wos) - Maciej Batorski
Rok Wyd. 2012
Wydawnictwo: OPERON
4. To jest chemia - Romuald Hassa, Aleksandra, Janusz Mrzigod
Rok Wyd. 2012
Wydawnictwo:Nowa era
5.Biologia na czasie -Emlia Bonar, Weronika Krzesowiec Jeleń, Stanisław Czacharowski
Rok Wyd.2012
Wydawnictwo: Nowa era
5. W centrum uwagi -Arkadiusz Janicki
Rok Wyd.2015
Wydawnictwo: Nowa era
6.Zrozumieć tekst zrozumieć człowieka 1.1 - Dariusz Chemperek, Adam Kalbarczyk
Rok Wyd.2012
Wydawnictwo: WSIP
7.Odkryć fizykę -Marcin Braun, Weronika Śliwa
Rok Wyd. 2012
Wydawnictwo: Nowa era
8. Podstawy ekonomii - Piotr Urbaniak
Rok Wyd. 2009
Wydawnictwo: EMPI2
9.Reklama - Robert Nowacki
Rok Wyd.2006
Wydawnictwo: DIFIN
10. Podstawy techniki w przemyśle spożywczym - Aleksander Dąbrowski
Rok Wyd.1999
Wydawnictwo: WSIP
11.Podstawy technologii żywności - Ewa Czarniecka Skubina, Dorota Nowak
Rok Wyd. 2010
Wydawnictwo: ab FORMAT
12. Edukacja dla bezpieczeństwa (Odkrywamy na nowo) -Mariusz Goniewicz, Anna W. Nowak Kowal, Zbigniew Smutek
Rok Wyd. 2012
Wydawnictwo: Operon
13.Żyję i działam bezpiecznie -Jarosław Słoma
Rok Wyd.2015
Wydawnictwo: Nowa era
14.Poznać przeszłość. Wiek XX- Stanisław Roszak, Jarosław Kłaczkow
Rok Wyd. 2012
Wydawnictwo: Nowa era
Link: olx.pl/oferta/CID751-IDgsfWZ.html
Podręczniki do technikum gastronomicznego
*Mikrobiologia Żywności, E. Drewniak, T. Drewniak WSIP
*Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych, W. Jastrzębski WSIP
*Zasady żywienia człowieka, H. Kunachowicz, E. Czarnowska-Misztal, H. Turlejska WSIP
*Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem część 1,2,3
A. Procner, K. Flis WSIP
Link: olx.pl/oferta/CID751-IDdDhsz.html