Mikrobiologia żywności Drewniak

,,Co ma wisieć, nie utonie.

Mikrobiologia żywności Drewniak
Mam do sprzedania książkę Mikrobiologia żywności Drewniak Stan idealny
Link: olx.pl/oferta/CID751-IDhQvGl.html



MIKROBIOLOGIA ŻYWNOŚCI, Drewniak Emil, Drewniak Teresa. stan bdb
Sprzedam książkę "Mikrobiologia żywności" Drewniak Emil, Drewniak Teresa, rok wydania 2007, oprawa miękka, format 14.0x20.0cm, wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne



Stan bardzo dobry.



ZAPRASZAM NA MOJE POZOSTAŁE AUKCJE.



Możliwość wysyłki.
Link: olx.pl/oferta/CID751-IDcJok9.html


Mikrobiologia Żywności, Drewniak Emil i Teresa, WSiP
Do sprzedania mam podręcznik dla szkół gastronomicznych Mikrobiologia żywności. Gdzieniegdzie są podkreślone zdania i odręczne notatki. Podręcznik w dobrym stanie. Z zewnątrz i na stronach których nie podkreślałam wygląda jak nowy. Stron pokreślanych jest niewiele. W zdjęciach podałam 2 przykłady.
Link: olx.pl/oferta/CID751-IDaKzZh.html


Mikrobiologia Żywności
Witam.Mam do sprzedania książkę Mikrobiologia Żywności.Stan książki jest dobry.Zachęcam do kupna.

Emil Drewniak

Teresa Drewniak
Link: olx.pl/oferta/CID751-ID2ruzd.html


Mikrobiologia żywności
Tytuł: Mikrobiologia żywności.

Wydawnictwo: Wydawnictwo Szkolne i Pedagogiczne.

Autorzy: Emil Drewniak, Teresa Drewniak
Link: olx.pl/oferta/CID751-ID4ZEjD.html


Podstawy żywienia człowieka,Mikrobiologia Żywności WSiP
Witam.



Mam na sprzedaż książki:



Podstawy Żywienia człowieka Krystyna Flis i Wanda Konaszewska

WSiP - Cena 10 zł do neg



Mikrobiologia Żywności- Emil Drewniak i Teresa Drewniak

WSiP 1997 - Cena 7 zł do neg
Link: olx.pl/oferta/CID751-IDdlAf1.html


Mikrobiologia żywności
Podręcznik Mikrobiologia żywności, autorzy: Emil Drewniak, Teresa Drewniak, wydawnictwo WSiP 1992r.
Link: olx.pl/oferta/CID751-IDbmGl1.html


Mikrobiologia żywności
Witam,

Sprzedam książkę Mikrobiologia żywności, E. Drewniak T. Drewniak, Wydawnictwo WSiP
Link: olx.pl/oferta/CID751-ID8ZOCz.html


Mikrobiologia żywności, Emil Drewniak, WSiP
Witam, mam do sprzedania podręcznik (przeznaczony dla technikum) do mikrobiologii żywności. Książka jest w dobrym stanie.

* preferowany odbiór własny

* możliwość wysyłki (koszt książki z wysyłką (poleconą)- 13zł)

Serdecznie polecam.

Zainteresowanych proszę o kontakt sms.
Link: olx.pl/oferta/CID751-IDbOUTp.html


Mikrobiologia żywności
Wydawnictwo: WSiP , Emil Drewniak , Teresa Drewniak
Link: olx.pl/oferta/CID751-IDbk14t.html


Mikrobiologia żywności WSiP
Podręcznik dla szkół ponadgimnazjalnych.

Autorzy: Emil Drewniak, Teresa Drewniak
Link: olx.pl/oferta/CID751-IDggiTh.html


Mikrobiologia żywności
Autor : Emil Drewniak oraz Teresa Drewniak

Wydawnictwo : WSiP
Link: olx.pl/oferta/CID751-IDggts7.html


Mikrobilogia żywności wydawnictwo WSiP
Mam do sprzedania podręcznik "Mikrobiologia żywności" wydawnictwa WSiP. Wydanie dwunaste uzupełnione 2007r. Książka jest w stanie idealnym.



Autorzy:

Emil Drewniak

Teresa Drewniak



Istnieje możliwość wysyłki:

- ekonomiczna 10 zł

- priorytetowa 11 zł
Link: olx.pl/oferta/CID751-ID7jtrB.html


Mikrobiologia żywności
Emil Drewniak , Teresa Drewniak ; WSIP Warszawa 1997 ; wyd.5 format zbliżony do A5, 164 strony, okładka miękka, tabele, rysunki, fotografie ;

stan bardzo dobry ;

; spis treści (uproszczony) 1) wiadomości wstępne; 2) wyposażenie i zasady pracy w pracowni mikrobiologicznej ; 3) morfologia drobnoustrojów ; 4) fizjologia drobnoustrojów ; 5) wpływ czynników środowiska na drobnoustroje; 6) wykorzystanie drobnoustrojów w procesach technologicznych przemysłu spożywczego ; 7) metody badania drobnoustrojów; 8) mikrobiologiczne aspekty higieny w przemyśle spożywczym; 9) przepisy laboratoryjne

nie wysyłam
Link: olx.pl/oferta/CID751-IDdJR4f.html


Mikrobiologia żywności E. T. Drewniak
Podręcznik przeznaczony dla szkół średnich. Stan jak widać na zdjęciu.
Link: olx.pl/oferta/CID751-ID4YEJf.html


Podręczniki liceum/technikum
Sprzedam podręczniki:

1. Mikrobiologia żywności - Emil, Teresa Drewniak

Rok Wyd. 2007

Wydawnictwo: WSIP

2.Towaroznawstwo spożywcze - Ewa Czarniecka-Skubina

Rok Wyd. 2010

Wydawnictwo: ab FORMAT

3.Ciekawi świata (wos) - Maciej Batorski

Rok Wyd. 2012

Wydawnictwo: OPERON

4. To jest chemia - Romuald Hassa, Aleksandra, Janusz Mrzigod

Rok Wyd. 2012

Wydawnictwo:Nowa era

5.Biologia na czasie -Emlia Bonar, Weronika Krzesowiec Jeleń, Stanisław Czacharowski

Rok Wyd.2012

Wydawnictwo: Nowa era

5. W centrum uwagi -Arkadiusz Janicki

Rok Wyd.2015

Wydawnictwo: Nowa era

6.Zrozumieć tekst zrozumieć człowieka 1.1 - Dariusz Chemperek, Adam Kalbarczyk

Rok Wyd.2012

Wydawnictwo: WSIP

7.Odkryć fizykę -Marcin Braun, Weronika Śliwa

Rok Wyd. 2012

Wydawnictwo: Nowa era

8. Podstawy ekonomii - Piotr Urbaniak

Rok Wyd. 2009

Wydawnictwo: EMPI2

9.Reklama - Robert Nowacki

Rok Wyd.2006

Wydawnictwo: DIFIN

10. Podstawy techniki w przemyśle spożywczym - Aleksander Dąbrowski

Rok Wyd.1999

Wydawnictwo: WSIP

11.Podstawy technologii żywności - Ewa Czarniecka Skubina, Dorota Nowak

Rok Wyd. 2010

Wydawnictwo: ab FORMAT

12. Edukacja dla bezpieczeństwa (Odkrywamy na nowo) -Mariusz Goniewicz, Anna W. Nowak Kowal, Zbigniew Smutek

Rok Wyd. 2012

Wydawnictwo: Operon

13.Żyję i działam bezpiecznie -Jarosław Słoma

Rok Wyd.2015

Wydawnictwo: Nowa era

14.Poznać przeszłość. Wiek XX- Stanisław Roszak, Jarosław Kłaczkow

Rok Wyd. 2012

Wydawnictwo: Nowa era
Link: olx.pl/oferta/CID751-IDgsfWZ.html


Podręczniki do technikum gastronomicznego
*Mikrobiologia Żywności, E. Drewniak, T. Drewniak WSIP

*Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych, W. Jastrzębski WSIP

*Zasady żywienia człowieka, H. Kunachowicz, E. Czarnowska-Misztal, H. Turlejska WSIP

*Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem część 1,2,3

A. Procner, K. Flis WSIP

Link: olx.pl/oferta/CID751-IDdDhsz.html


  • zanotowane.pl
  • doc.pisz.pl
  • pdf.pisz.pl
  • widocznie.pev.pl